Farver og GENbrug!

Jeg er glad for farver og GENbrug. Det afspejler også det hjem vi selv bor i. Vores badeværelse er malet i mørk orange og der er pyntet op med gamle skilte og en stol i teak som er blevet betrukket med gult stof. Lige til at blive glad af.

Når man indretter et badeværelse, kan det være en god ide at bløde de hårde overflader op. På vores badeværelse har jeg f.eks. sat en gammel teaktræ stol, som er blevet ombetrukket med gult stof. Det gør at rummet bliver “blødt op”.

På badeværelset har vi også været modige i forhold til valg af vægfarven. Den orange farve skaber varme, glæde og er opkvikkende. Da alle vægge er malet i denne farve, bliver man omsluttet og omfavnet af rummet. Farven fremhæver gløden i badelementet i massivt egetræ og stolen i teak.

God og farverig påske.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *