Inspiration fra projekt!

Her kommer lidt inspiration fra en opgave, jeg har lavet for en kunde. Deres ønske var at gøre soveværelset hyggeligt og personligt. De var allerede godt på vej, da de havde malet to af væggene i en fin mørk blå farve, men de syntes, at der manglede sammenhæng og personlighed.

Vi havde et indledende møde, hvor vi snakkede om deres ønsker og jeg fik taget før-billeder. Herefter lavede jeg moodboard, indretningsplan og indkøbsliste. Det største ønske var at få lavet en billedvæg og jeg anbefalede dem desuden at ændre belysningen i rummet.

Der kan være mange måder at lave en billedvæg på, men min anbefaling er, at tænke ”ud af væggen også”. Det giver en god effekt, hvis billedvæggen blandes med andre elementer, og ting som giver dybde til væggen.

Lamperne fandt jeg på DBA og det røgfarvede glas er med til at give et roligt og dæmpet lys til rummet. Jeg var meget i tvivl om lamperne ville falde i kundens smag, men som hun skrev efterfølgende: ”de er spot on”

Nu er der så bare det praktiske arbejde tilbage. Kunden har købt tingene ind og skal nu i gang med at forvandlingen. I denne proces står jeg selvfølgelig til rådighed og vi har allerede aftalt, at jeg skal komme forbi når billedvæggen skal laves.

En rigtig sjov opgave hvor der er blevet plads til mange fine GENbrugsfund. Kunden blev desuden inspireret til at genbruge, nogle af deres egne nipsting som var blevet gemt væk.

Jeg glæder mig til at lave et opfølgende opslag, når rummet er færdig indrettet.

Kontakt mig endelig hvis I også har et rum, eller flere, der trænger til en makeover. Husk at jeg indretter med omtanke og kærlighed for GENbrug.    

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *