Hvad farver gør!

Da vi for et par år siden fik sat en terrassedør i soveværelset, blev alle væggene malet hvide. Det har været en fin base at bygge videre på, men nu skulle der ske noget andet. Vi har købt et stort F hos en skøn retro butik i det vestjyske. Efter sigende stammer det fra den første Føtex og hvis den historie er sand, er det da meget sejt at have det hængende som vægdekoration.

Nu er jeg kommet dertil, at det er blevet for kedeligt med alle de hvide vægge og jeg synes aldrig F’et kom til sin ret. Derfor er væggen, hvor F’et hænger, nu blevet malet i en skøn grøn farve. Det er en af Dyrups trendfarver 2022 og hedder Frozen Rosmary. Den giver en dejlig kølende fornemmelse i rummet, hvilket passer godt nu hvor vi forhåbentlig går en varm sommer i møde.

Hvis du har brug for hjælp til at vælge farver til dit hjem, eller brug for rådgivning til hvordan du bruger GENbrugsfund, så ring endelig til mig. Jeg vil så gerne hjælpe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *