Før/efter stuen med den lyserøde sofa

Denne opgave har stort set budt på udskiftning af alle møbler og lamper. De få møbler der ikke blev udskiftet, var med en tur forbi mit lille værksted, for at blive renoveret og malet. Derudover genbrugte vi en skænk, et vitrineskab og et sofabord. De to sidstnævnte havde en særlig betydning for familien og var vigtige at få inddraget.

Udfordringen var, at kunden syntes, at indretningen var halvfærdig og pladsen i stuen ikke blev udnyttet optimalt. Og så manglede den røde tråd.

De havde et ønske om et lounge område, hvor der kunne nydes en drink og hvor det var naturligt at tage gæster med ind efter en god middag.

Kvalitet og langtidssikrede investeringer var vigtige for dem. Derfor gik jagten ind på en moderne, men klassisk reol, nogle klassiske designermøbler med et tvist, samt en ny hverdagssofa.

Den lyserøde sofa og stolene er alle renoverede Wegner møbler. Gode gamle klassikere som har få nyt liv og nu er klar til mange års brug igen.

Alt nips og pynt er kundens egen, eller genbrugsfund.

Det har virkelig været en spændende opgave. Familien har været utrolig åbne overfor nye ideer og udvist stort mod til at gå i en helt ny retning i forhold til farver og møbler i deres stue.

Tusind tak for tilliden og fordi I gav mig frie tøjler til at rykke grænser og skabe en helt ny stue.

Billeder af stuen før

Billeder af stuen efter