RUM IGEN

RUM iGEN er et passioneret indretnings- og rådgivningsfirma. Min hjertesag er, at lave indretning med omtanke. Derfor er GENbrug en vigtig del af indretningen. Så når du får hjælp af mig til din indretning, vil RUMfornyelse og GENbrug være nøgleordene. Jeg skaber den røde tråd i indretningen og sørger for det sker med omtanke både for mennesket og miljø.

Om Rum igen Kontakt
Privat indretning

Indretning med personlighed og æstetik

Rum til medarbejderne

Arbejdsglæde gennem indretning

kontakt

Har du en udfordring med dit hjem, så hold dig endelig ikke tilbage

Kontakt

1000 tak for hjælpen. Det har været meget givende at have besøg af Lisbeth. Samtidig med at hun kan inspirere med nye ideer, er hun også lydhør overfor egne ønsker, ideer og behov.

Lisbeths ideoplæg var virkelig gavnligt og jeg har benyttet mig af mange af hendes ideer og gode indkøbsguide.

Jeg kan varmt anbefale et besøg af Lisbeth

Kunde – Horsens

Jeg har bøvlet med vores  stuen i snart 2 år, men efter besøget  og et sæt nye øjne på det, gav det mening. Vi havde efterfølgende ro omkring det og havde en så god energi at vi gik i gang med at indrette vores gæsteværelse, mens vi ventede på moodboardet.

Kunde – Herning

Jeg har brugt RUM iGEN / Lisbeth i forbindelse med opdatering af vores køkken/stue. Blev interesseret, efter at have set andre af Lisbeths projekter med fokus på genbrug. Jeg ville gerne bruge mange af de ting og møbler vi allerede havde, men manglede den røde tråd.

Lisbeth var hurtig til at sætte rammen med farve valg og inspiration boards samt tilhørende indkøbslister. Der var plads til ændringer undervejs, og det var rart at have en sparring partner i forløbet. Vi er meget glade for resultatet.

Jeg kan varmt anbefale Lisbeth

Kunde – Silkeborg