Hjertelig velkommen til mit indretningsunivers.
Jeg vil her fortælle om mig selv og tanken bag RUM iGEN.

Jeg hedder Lisbeth og er inkarneret GENbrugsjæger. Jeg elsker at spotte skæve og personlige GENbrugsfund. Jeg er uddannet innovatør med speciale i møbler og har arbejdet med indretning i mange år. Faktisk var min største hobby som teenager, at flytte rundt på mit værelse og renovere brugte møbler. Så indretning har altid haft en stor plads i mit hjerte. For mig er god indretning altid en kombination af nyt og gammelt. Derfor jagter jeg også altid de gode GENbrugsfund.

For mig skal indretning være personlig og vise hvem der bor i huset frem for at ligne et modeblad. Her er indretning med GENbrug helt perfekt, da hvert møbel er unikt og har sin egen historie. Måske er vi endda så heldige, at det har brugsspor, som fortæller et levet liv for det pågældende møbel eller nips. Det gør blot arbejdet med GENbrugsfund endnu sjovere. Et godt GENbrugsfund har personlighed. Det skal have kant og sige “tag mig med hjem”. Så er jeg solgt.

Tanken bag RUM iGEN er at se kritisk på hvordan vi forbruger vores ressourcer. Jeg hjælper med at skabe den røde tråd mellem de møbler I ønsker at beholde og så supplerer vi med møbler og nips fra GENbrug. Det er indretning med omtanke.